Energiahalli lahti vatsatauti tarttuvuus

Meiltä löydät megazonen, salibandy- ja bowlskentät, paintball- ja sumopainivarusteet, mölkky- ja pokeriturnaukset, biljardipöydän sekä paljon muuta. Tule yksin  Puuttuu: vatsatauti ‎tarttuvuus. VAIHTOEHTOJA HARRASTAA JA JUHLIA YHDESSÄ. Haluatko järjestää ikimuistoiset juhlat isolle tai pienelle ryhmälle, nuorille tai vähän vanhemmille, reipasta  Puuttuu: vatsatauti ‎tarttuvuus. Värikkyyttä arjen hiirenharmauteen. Hupipelit ovat kaikille kaveriporukoille avoimia pelitapahtumia. Energiahallin viihtyvyydessä. Järjestämme esimerkiksi  Puuttuu: vatsatauti ‎tarttuvuus.

Energiahalli lahti vatsatauti tarttuvuus -

Lisäinfoa tarjoamme mielellämme puhelimitse tai sähköpostin kautta. Megazone-laserpeliä, jonka jälkeen tarjolla on biljardia 1 tunti esimerkiksi turnausmuotoisesti, ja tapahtuman loppuhuipentumana saunomista 1 tunti. Vaihtoehtoja kokea elämyksiä riittää varmasti. Peliporukassa tulee olla vähintää 8 henkilöä. Spesiaalitapahtuma synttäreiden tai polttareiden kunniaksi: Lajeja on mahdollisuus valita oman maun mukaan. Ota myös rohkeasti yhteyttä — suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisratkaisu.

Videos

Huono Äiti selvittää miten vatsataudilta voi välttyä

Energiahalli lahti vatsatauti tarttuvuus - suomi24

Kesä Kesäkuussa kiinni: Megazone-laserpeliä, jonka jälkeen tarjolla on biljardia 1 tunti esimerkiksi turnausmuotoisesti, ja tapahtuman loppuhuipentumana saunomista 1 tunti. Me haluamme tehdä juhlapäivästänne, yhteisestä huipputapahtumastanne kaikin tavoin unohtumattoman elämyksen.

0 thoughts on “Energiahalli lahti vatsatauti tarttuvuus

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *